V75 på Bergsåker 5/3

Godmiddag alla intresserade, jag tog en paus i målandet ( 4 timmars toktid) och satte ihop mitt system till dagens V75’a.

Jag fick ihop ett system på 396 rader, två spik i spelandes stund låg procenten på 12 och 38 procent. Jo det är inte de mest spelade men min magkänsla sa att jag skulle våga. Jag spelar emot veckans störste spik och spikar själv i det loppet, jag spikar ED YOU med Robert Berg. Här kliar sig många i håret och undrar hur jag tänker. Två strykningar i loppet åtta hästar kvar och det måste gynna ON TRACK PIRATEN ja men också ED YOU. Om det blir lite krig om spetsen så kan det kosta, för jag tror att nr 1 tar spets och kanske inte vill lämna över taktpinnen så enkelt. Då kan ED YOU ha en polett til slutet och upploppet så är mitt scenarie.

Andra spiket kändes som en eller många så det blev en och det är i avd 2 häst nr 7 LADYOFTHELAKE ser ut att vara huvudet högre än de andra.

DD blev samma hästar som i systemet.

God tur alla önskar Persa

   
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *