V75 för Solvalla 13/2 inlämnad

Så ser den ut :


Hur går mina tankar ?????

Avd 1 :

Två hästars lopp enligt många men jag har valt att gardera. Jag har hittat sex hästar. Min skräll i detta lopp är nummer två BE SPONTANEOUS med Kenneth Haugstad  (underskattad ). Efter detta loppet har jag ett rätt..

Avd 2 :

Kanske är jag ute och turnerar. Kunde kanske spika? Men vem ? Mest spelad blir nog nr 7 men glöm inte bort nr 11 fin häst och bra kusk. I vissa travtidningar håller de nr 9 som favorit men det tror inte jag. Visst den kan vara hjälp till mitt drag Jetset som kan få en fin rygg och kan glänsa på upploppet.

Avd 3:

VARFÖR SPIKAR JAG INTE MIN FAVORITHÄST ?????? ED YOU med Torbjörn Jansson. Jag har en känsla av att Björn Goop och CANDOR HALL har form så varför inte?

Avd 4:

I mitt tycke är favoriten överspelad, spår 15 trafikproblem och fina och bra hästar framför sig. En snackhäst är nummer 6 NU I NU  snackas om spets och slut. Får jag lov att bjuda på en skräll nr 4 STRICKER och Peter ( den förskräcklige ) Untersteiner.

Avd 5:

Spik MASTER CROWE med Peter Ingves. Motivering bra häst och kusk spår ett och spets i mitt scenario.

Avd 6:

Jag älskar skaldjur SCAMPI fram och bak . Spets och slut.

Avd 7:

Möjligt att det blir bra drag och Windy Ways men det kan komma någon från West och kanske dra med Leffe och Coco.

Så ser mitt resonemang ut kom gärna med kommentarer……

PS jag har boostat också……..

God tur

Jag kommer med min dubbel imorgon……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *